Achter de schermen: Lonie Lintsen over haar werk als Coördinator Verkoop binnen-en buitendienst

Vrijdag 06 september 2024

Groepen kunnen in Het Nationale Park De Hoge Veluwe arrangementen boeken. Bijvoorbeeld een vergadering of workshop met een diner. Lonie Lintsen is Coördinator Verkoop binnen- en buitendienst. Ze stelt, in overleg met de klant, arrangementen samen.

Een zakelijke vergadering, gevolgd door een lunch en een excursie met een natuurgids. Of een familiedag met een fietstocht door het Park, een rondleiding door het Jachthuis Sint Hubertus en afsluitend een diner. Maar er is nog veel meer mogelijk, vertelt Lonie Lintsen. ‘De prachtige omgeving waarin wij groepen kunnen ontvangen, is uniek. We willen zakelijke én niet-zakelijke groepen hiervan laten genieten, en ze een ‘Oh, wat is het hier mooi’-gevoel geven. Er zijn heel veel mogelijkheden in het Park. Maar we zijn geen feestlocatie met licht- en geluidseffecten en dat gaan we ook niet worden.’

Wel biedt het Park met het Park Paviljoen een schitterende locatie voor grote – en kleine – bijeenkomsten. Naast Restaurant De Hoge Veluwe en de Parkwinkel op de begane grond, zijn er vier vergaderzalen op de eerste verdieping. Die hebben plaats voor in totaal 400 personen, maar er zijn ook zalen voor kleinere gezelschappen. Ook de dinerzaal op de begane grond in het restaurant is apart af te huren.

Houthakken of bosbaden

Bij het samenstellen van een arrangement staan de wensen van de klant voorop. Hierbij denken Lonie en haar collega’s zoveel mogelijk mee. Wil een klant bijvoorbeeld een workshop houthakken of bosbaden volgen, dan kijken ze hoe ze daar een passend aanbod bij kunnen maken. Als de reservering is vastgelegd, maakt Lonie afspraken met de portiers van het Park, met natuurgidsen en collega’s van de horeca. Die moeten immers ingesteld zijn op de ontvangst van de groep.

Voor niet-zakelijke groepen zijn dezelfde arrangementen mogelijk als voor zakelijke groepen. En vaak kunnen individuele bezoekers ook genieten van de mogelijkheden die er voor groepen zijn. Zo is het Winterterras, dat van 7 november tot 31 januari bij het Park Paviljoen staat, voor iedereen toegankelijk in de weekenden en in de kerstvakantie. De charme van het Park is dat er naast groepen ook altijd individuele bezoekers zijn. De Hoge Veluwe-beleving is er voor iedereen.

Groot netwerk

Lonie heeft haar sporen verdiend in de evenementenbranche. Jarenlang organiseerde ze activiteiten en accommodatie voor diverse groepen, zoals bedrijven, families, verenigingen en scholieren. Ze heeft een groot regionaal netwerk met partners in de gemeentes in de buurt van het Park, zoals de Zwitsalhal en de Apenheul. Ook bij deze locaties kunnen groepen terecht, maar ze bieden een andere belevenis. Daarom verwijzen de netwerkpartners soms naar elkaar. Alles om de groep zo goed mogelijk te bedienen.

Samen met haar collega’s beantwoordt Lonie daarnaast vragen van bezoekers. Bijvoorbeeld of er kinderzitjes passen in de bakfietsen die het Park verhuurt. En die afwisseling vindt ze leuk, want ze schaakt graag op meerdere borden. De ene keer overlegt ze met de chef-kok van Restaurant De Hoge Veluwe over de samenstelling van het menu bij een arrangement. De andere keer denkt ze mee over de marketing van de mogelijkheden in het Park. En dan zijn er ook nog touroperators en scholen die vragen stellen. ‘Hands on, lekker praktisch. Dat past goed bij mij’, aldus een enthousiaste Lonie.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden?

Kijk hier voor meer informatie

Contactgegevens

Lonie Lintsen - Coördinator Verkoop binnen-en buitendienst
lintsen@hogeveluwe.nl of 055 8330833 (kies voor Nederlands en daarna optie 2)